Start met zoekmachine optimalisatie (SEO)

en kom hoger in Google 

En kom hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine technologie is een dynamisch spel. Het zoekgedrag van mensen is zeer beweeglijk en verandert continu. Bovendien veranderen ook de algoritmes van de zoekmachines. SEO is een continu spel, daarom zetten wij in op SEO abonnementen. Het is belangrijk om alles goed neer te zetten en vooral omm dit steeds bij te houden. Dat doet je concurrentie namelijk ook!

Wij helpen onze klanten met het verbeteren van de zoekmachine resultaten (SEO). Door onze zoekmachine optimalisatie en SEO copywriting komen de pagina’s van hun websites hoger in zoekmachines zoals Google en Bing. Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten van zoekmachines levert meer relevante bezoekers op en een betere zichtbaarheid van je merk, producten en diensten. Zie hieronder een overzicht van de SEO-activiteiten die we voor verschillende klanten uitvoeren om hun website hoger te krijgen in zoekmachines.

Onze SEO activiteiten om je website hoger te krijgen in zoekmachines:

  • SEO-analyse van een website
  • Zoekwoorden onderzoek + teksten aanpassen
  • Concurrentie analyse
  • Backlink analyse &Linkbuilding

SEO-analyse van een website

Veel bedrijven hebben in eerste instantie de focus op een mooie uitstraling van de website. Later komt pas de vindbaarheid in zoekmachines ter sprake. Dit is te begrijpen maar voor meer relevante bezoekers is een goede websitestructuur en content juist belangrijk. Voor diverse klanten maken we periodiek een SEO-analyse om nieuwe inzichten te geven welke aanpassingen op hun website relevant zijn om hoger te komen in zoekmachines.

In deze SEO-analyse nemen we de volgende punten mee:
– Gezondheidscheck (o.a. DNS, Robot.txt, Flash, Sitemap)
– Analyse van alle pagina’s (o.a. url opbouw, vindbaar voor Google)
– Meta Analyse (dubbele titels, ontbrekende meta beschrijvingen)
– Content analyse (H1 gebruik, dubbele content, aantal woorden)
– Link analyse
– Afbeeldingen analyse
– Technische optimalisatie (desktop en mobiel) 

Zoekwoorden onderzoek

Met een SEO-analyse weet je hoe je de website opzet moet verbeteren voor een betere vindbaarheid. De volgende stap die we kunnen uitvoeren is een zoekwoorden onderzoek.

Met ons zoekwoorden onderzoek krijg je inzicht in de woorden die belangrijk zijn voor jouw business. Per woord geven we aan of je website al vindbaar is, wat het maandelijks zoekvolume is en of er veel concurrentie is per zoekwoord.

Op basis van de uitkomsten van dit zoekwoorden onderzoek, kan je vervolgens een contentplan uitwerken en deze pagina’s toevoegen aan je website voor meer relevante bezoekers. Natuurlijk kunnen wij je hierbij ook helpen of dit volledig voor je uitvoeren.

Concurrentie analyse

Wij kunnen ook een analyse van je belangrijkste concurrenten maken. Hierbij checken wij hun vindbaarheid in zoekmachines en de backlink status.

Maar we gaan nog verder, want we kijken ook naar het budget dat jouw concurrent gebruikt voor betaalde zoekwoorden.

Backlink analyse & Linkbuilding

Verwijzingen en linkbuilding van relevante websites hebben een positief effect op de vindbaarheid van je website. Hiervoor is het wel belangrijk dat de verwijzingen op de juiste manier worden geplaatst. Anders riskeer je penalty’s van bijvoorbeeld Google en wordt je website juist minder vindbaar.
Wij kunnen deze activiteiten structureel goed oppakken voor bedrijven, inclusief een wekelijks dashboard met een totaaloverzicht van alle verwijzingen.

Wil je meer online succes? Wij verrassen je graag met nieuwe digitale mogelijkheden.

 
wil je hoger komen in zoekmachines?

 

bekijk onze SEO abonnementen!